مسائل مهم در دم آوری بهتر قهوه الپیکالا

امروز می خوایم شما رو مسائلی که مستقیم بروی بهتر دم کردن قهوه شما اثر داره صحبت کنیم پس با ما همراه باشید و این مقاله رو از دست ندید

چگونه حرفه ای قهوه دم کنیم؟

دم کردن قهوه کاری بسیار آسان است که فقط کمی دقت و آموزش می تونید یک قهوه خوب دم کنید.

برای دم کردن حرفه ای قهوه باید فوت و فن این کار رو بدونید مثلا چیز هایی که در دم کردن قهوه موثره در ادامه در باره این موضوع بحث و گفت و گو می کنیم.

اگر می خواهید یک کافی من خوب بشید پس نکات زیر رو جدی بگیرد.

چیز هایی که تو طعم و عطر قهوه دم کرده تاثیر می گذارد

تاریخ روست قهوه

بهترین زمان مصرف قهوه خریداری شده تقریبا تا سه هفته پس از تاریخ روست کردن قهوه می باشد.

در فرآیند دم کردن هرچقدر که قهوه تازه بوده و همچنین تازه رست شده باشد، قهوه دم شده عطر و طعم قوی تر و بهتری را به ما منتقل می کند،

و همچنین با وجود پیشرفت علم و تکنولوژی و مدرن شدن فرآیند مختلف گاززدایی، سوپاپ گذاری و دیگر فرآیند های رست قهوه

باز هم این زمان تغییر چندانی نکرده و برای دم کردن قهوه خوش عطر بایستی از قهوه تازه رست شده استفاده کنیم.

دمای مناسب آب برای دم کردن قهوه

عامل مهم دیگر برای قهوه دم کردن دمای آب می باشد.
برای دم آوری قهوه خوب باید درجه حرارت آب را نیز با دیگر پارامترهای موثر تنظیم نمود.

توصیه شده که برای قهوه هایی با روست تیره از حداقل درجه حرارت ممکن آب استفاده شود.

درجه حرارت مناسب آب برای دم کردن قهوه اسپرسو 92 تا 96 درجه سانتیگراد که مطابق با نقطه ی جوش 100 درجه ی سانتیگراد می باشد.

البته برای دم کردن قهوه ترک از آب سرد و خنک استفاده کنید تا به اصطلاح خامه خوبی داده و بهتر دم بگیرد.

برای بازدید از مقاله نحوه درست دم کردن قهوه ترک وارد شوید.

مدت زمان نگهداری قهوه دم کرده
نگهداری قهوه دم شده
نگهداری قهوه در فلاسک